Начало » Решения

Решения

Централна избирателна комисия


РЕШЕНИЕ
№ 1406-МИ
София, 20.01.2015

ОТНОСНО: начина на обявяване решенията на ОИК

На основание чл. 57, ал. 1, т. 1 и 2, чл. 86 и чл. 87, ал. 2 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

1. Общинската избирателна комисия обявява решенията си незабавно чрез поставяне на общодостъпно място в сградата, в която се помещава, и чрез публикуване на интернет страницата на комисията.

2. Мястото за обявяване на решенията се определя с решение на ОИК незабавно след назначаването на ОИК. Адресът на сградата се обявява публично.

Мястото за обявяване на решенията на ОИК се оформя по начин, показващ предназначението му.

3. На екземпляра от решението, който се обявява, се обявяват денят и часът на поставянето им и се подписва от двама от членовете на комисията, предложени от различни партии и коалиции.

4. Екземплярът от решението се сваля от общодостъпното място не по-рано от три дни от обявяването му, като се отбелязват датата и часът на свалянето и се подписва от двама от членовете на комисията, предложени от различни партии и коалиции.

5. Сваленият екземпляр се съхранява в архива на комисията.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Ивилина Алексиева

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова

* Публикувано на 20.01.2015 в 19:49 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол