Начало » Решения

Решения

Централна избирателна комисия


РЕШЕНИЕ
№ 1407-МИ
София, 20.01.2015

ОТНОСНО: определяне на образец на печатите на комисиите по чл. 445, ал. 7 от Изборния кодекс в новите избори за общински съветници и за кмет на община Сърница, област Пазарджик

На основание чл. 445, ал. 8 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

1. Печатът на комисиите по чл. 445, ал. 7 от Изборния кодекс, с който се подпечатват хартиените ленти за запечатване на помещенията за съхранение на изборните книжа и материали в новите избори за общински съветници и за кмет на община Сърница, област Пазарджик, е с квадратен отпечатък с размери 20/20 мм.

2. На отделни редове отгоре надолу се изписват надписите: „Нови избори" и шестцифрен номер. Единият от надписите съдържа уникален знак, който е елемент от изработването на печата.

3. Шестцифреният уникален номер съдържа в началото двуцифрения код на община Сърница по ЕКАТТЕ, а следващите четири цифри започват от 1001, като конкретните четири цифри се определят от възложителя на поръчката за изработване на печата.

Временният кмет организира изработването на печата и снабдява с него комисията по чл. 445, ал. 7 от ИК.

Предаването и приемането се удостоверява с подписване на протокол по образец, съгласно приложението, който съдържа и три отпечатъка на печата.

Протоколът се съставя и подписва в един екземпляр и се съхранява в общинската администрация.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Ивилина Алексиева

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова

* Публикувано на 20.01.2015 в 19:50 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол