Начало » Решения

Решения

Централна избирателна комисия


РЕШЕНИЕ
№ 1961-МИ
София, 31.07.2012

ОТНОСНО: повторна проверка на данните от екземплярите от протоколите на секционните избирателни комисии в ЦИК и сравняването им с данните от екземплярите на тези протоколи, въведени в ОИК, от новия избор за общински съветници в община Белоградчик, област Видин и частичния избор за кмет на кметство в с. Житница, община Провадия, област Варна на 22 юли 2012 г.

В резултат на повторната проверка на данните от екземплярите от протоколите на секционните избирателни комисии в ЦИК и сравняването им с данните от екземплярите на тези протоколи, въведени в ОИК, от новия избор за общински съветници в община Белоградчик, област Видин и частичния избор за кмет на кметство в с. Житница, община Провадия, област Варна на 22 юли 2012 г. и доклада на групата за контролни проверки на резултатите и връзки с преброителя

Р  Е  Ш  И:

Приема доклада на работната група на ЦИК, определена с Решение № 1842-МИ от 14 май 2012 г. на ЦИК за резултатите от новия избор за общински съветници в община Белоградчик, област Видин и частичния избор за кмет на кметство в с. Житница, община Провадия, област Варна на 22 юли 2012 г. като:

1. Приема доклада в частта му за резултатите от проведения частичен избор за кмет на кметство  в с. Житница, община Провадия, област Варна на 22 юли 2012 г.

2. Приема доклада и определя окончателните данни за резултатите от новия избор на общински съветници в община Белоградчик, област Видин на 22 юли 2012 г. съгласно данните от секционните избирателни протоколи и извършва корекция на очевидна фактическа грешка при въвеждането в базата данни на ОИК-Белоградчик като:

В секция № 05-01-00-013 в базата данни на ОИК-Белоградчик в т. 20 променя разпределението на действителните гласове по кандидатски листи както следва:

6 ПП Политическо движение ЕВРОРОМА - 0 бр. гласове
7 ПП „ЛИДЕР" - 3 бр. гласове

3. Задължава ОИК-Белоградчик да актуализира базата данни по чл. 249 от ИК като въведе окончателните данни и се произнесе със свое решение за окончателните резултати от проведения нов избор за общински съветници в община Белоградчик и да представи в ЦИК решението си.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Красимира Медарова

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова

* Публикувано на 01.08.2012 в 10:20 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол