Начало » Решения

Решения

Централна избирателна комисия


РЕШЕНИЕ
№ 2070-МИ/НР
София, 10.09.2015

ОТНОСНО: промяна в състава на Общинска избирателна комисия в община Ихтиман, Софийска област, за изборите за общински съветници и за кметове, както и за национален референдум на 25 октомври 2015 г.

В Централната избирателна комисия с вх. № МИ-15-299 от 9 септември 2015 г. е постъпило предложение за промяна в състава на ОИК в община Ихтиман. Приложено е заявление от Цанка Колева Кючукова-Стаменова - член на ОИК Ихтиман за освобождаване от състава и заявление от Маргарита Иванова Петкова, упълномощен представител на ПП БСП лява България на мястото на Цанка Колева Кючукова-Стаменова да бъде назначен Борислав Николов Колев.

Към писмото са приложени: заявление от Цанка Колева Кючукова -Стаменова да бъде освободена като член на ОИК в община Ихтиман; декларация по чл. 81 във вр. с чл. 65, ал. 1 и чл. 66 от ИК и копие от дипломата за завършено висше образование на Борислав Николов Колев .

Предвид изложеното и на основание чл. 57, ал. 1, т. 5 и 6 във връзка с чл. 51, ал. 2, т. 1 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

ОСВОБОЖДАВА като член на ОИК в община Ихтиман, Софийска област Цанка Колева Кючукова - Стаменова, ЕГН ...

НАЗНАЧАВА като член на ОИК в община Ихтиман, Софийска област, Борислав Николов Колев, ЕГН ...

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Ивилина Алексиева

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова

* Публикувано на 10.09.2015 в 22:08 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол