Начало » Решения

Решения

Централна избирателна комисия


РЕШЕНИЕ
№ 987-ПВР/МИ
София, 29.09.2011

ОТНОСНО:  промяна в състава на ОИК в община Тутракан, област Силистра, назначена с Решение № 307-ПВР/МИ от 15.08.2011 г. на ЦИК

Постъпило е предложение с вх. № ОИК-694 от 28.09.2011 г. от упълномощения представител на ПП „ГЕРБ" за община Тутракан Петя Василева Князова-Василева за промяна в състава на ОИК - Тутракан, като на мястото на досегашния член на ОИК - Тутракан, Галина Тодорова Димитрова да бъде назначена Милена Иванова Русева от квотата на ПП „ГЕРБ". Предложението е придружено от заявление за освобождаване като член на ОИК - Тутракан, от Галина Тодорова Димитрова по лични причини; декларация по чл. 16, ал. 2 от ИК и копие от личната карта и от дипломата за висше образование на Милена Иванова Русева.
На основание чл. 26, ал. 1, т. 5 и 6 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия

Р Е Ш И:

ОСВОБОЖДАВА като член на ОИК в община Тутракан, област Силистра, Галина Тодорова Димитрова, ЕГН ..., и анулира удостоверение № 5 от 01.09.2011 г.
НАЗНАЧАВА като член на ОИК в община Тутракан, област Силистра, Милена Иванова Русева, ЕГН ....
Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в срок до три дни от съобщаването му.


ПРЕДСЕДАТЕЛ:
Красимира Медарова

СЕКРЕТАР:
Севинч Солакова

 

* Публикувано на 30.09.2011 в 08:11 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол