Начало » Решения

Решения

Централна избирателна комисия


РЕШЕНИЕ
№ 1417-МИ
София, 27.01.2015

ОТНОСНО: подлежащите на вписване обстоятелства и реда за водене и поддържане на публичния регистър на партиите и коалициите от Централната избирателна комисия, регистрирани за участие в новите избори за общински съветници и за кмет на община Сърница, област Пазарджик на 15 март 2015 г.

На основание чл. 57, ал. 1, т. 13, буква „а" от Изборния кодекс Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

1. При произвеждане на новите избори за общински съветници и за кмет на община Сърница на 15 март 2015 г. Централната избирателна комисия води публичен електронен регистър на регистрираните за участие партии и коалиции.

2. Приема образец на публичния регистър - съгласно приложение към настоящото решение.

3. Регистърът се публикува на интернет страницата на ЦИК.

4. Вписванията в регистъра се извършват незабавно с обявяването на решението на ЦИК за регистрация или отказ за регистрация на партията или коалицията, както и след всяка промяна, свързана с участието в изборите.

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Ивилина Алексиева

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова

* Публикувано на 27.01.2015 в 20:34 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол