Начало » Решения

Решения

Централна избирателна комисия


РЕШЕНИЕ
№ 1700-МИ
София, 12.03.2012

ОТНОСНО: отпечатване на избирателните списъци за втори тур в частични и нови избори за кметове

На основание чл. 26, ал. 1, т. 1, чл. 62 и 65 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

1. В избирателните списъци за произвеждане на втори тур в частичните и нови избори за кметове се включват българските граждани, които в периода между двата тура са придобили избирателни права, включително и навършващите 18 години към изборния ден.

Включените в избирателните списъци за първи тур се отпечатват автоматизирано от ГД „ГРАО" в МРРБ и в избирателните списъци за произвеждане на втори тур. Избирателите, включени за гласуване по настоящ адрес в списъците за произвеждане на първия тур на нови и частични избори за кметове, се отпечатват и в избирателните списъци и за втори тур, като в графа Забележки се вписва текст „н.а.".

2. Главна дирекция „ГРАО" в МРРБ предава на общинските администрации не по-късно от два дни преди изборния ден отпечатаните избирателни списъци.

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Румяна Сидерова

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова

* Публикувано на 12.03.2012 в 19:30 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол