Начало » Решения

Решения

Централна избирателна комисия


РЕШЕНИЕ
№ 1762-МИ/НР
София, 03.09.2015

ОТНОСНО: назначаване на Общинска избирателна комисия в община Крушари, област Добрич, за изборите за общински съветници и за кметове, както и за национален референдум на 25 октомври 2015 г.

В Централната избирателна комисия с вх. № МИ-06-265 от 29.08.2015 г. от кмета на община Крушари, област Добрич, е постъпило предложение за състав на ОИК в община Крушари.

Представени са всички изискуеми документи по чл. 75, ал. 6 във връзка с ал. 3, 4 и 5, чл. 80 и чл. 81 във връзка с чл. 66 от ИК и Решение № 1524‑МИ/НР от 18.08.2015 г. на Централната избирателна комисия, включително протокол за проведени консултации на 25.08.2015 г.

В консултациите са участвали представители на парламентарно представени партии и коалиции.

Не е постигнато съгласие по отношение състава на Общинската избирателна комисия в община Крушари. На консултациите са отсъствали представители на партия „Атака" и коалиция „България без цензура". Полагащите им  се места в ОИК са били запазени и те са представили допълнително своите предложения заедно с всички изискуеми документи. За ръководните длъжности има съгласие между участниците в консултациите според направените предложения. Протоколът е подписан с особено мнение от представителите на партия „Движение за права и свободи".

Предвид изложеното и на основание чл. 57, ал. 1, т. 5 и чл. 75, ал. 11 от Изборния кодекс и чл. 7, ал. 1, изр. 3 от ЗПУГДВМС Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

1. Назначава Общинска избирателна комисия в община Крушари, област Добрич, в състав от 11 членове, както следва:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: Пепа Георгиева Тодорова
ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ Димитър Стоянов Митев
СЕКРЕТАР: Ивайло Иванов Цанков
ЧЛЕНОВЕ: Владислав Йорданов Йорданов
Марин Георгиев Василев
Величка Ганчева Недкова
Катя Лазарова Атанасова
Савка Желева Вълкова
Стоян Желязков Георгиев
Денчо Стоянов Денчев
Християн Тодоров Христов

 

2. Общинската избирателна комисия встъпва в правомощията си на 5 септември 2015 г.

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Ивилина Алексиева

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова

* Публикувано на 04.09.2015 в 01:17 часа

Свързани решения:

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол