Начало » Решения

Решения

Централна избирателна комисия


РЕШЕНИЕ
№ 1846-МИ/НР
София, 04.09.2015

ОТНОСНО: назначаване на Общинска избирателна комисия в община Гърмен, област Благоевград, за изборите за общински съветници и за кметове, както и за национален референдум на 25 октомври 2015 г.

В Централната избирателна комисия с вх. № МИ-06-117 от 27.08.2015 г. от кмета на община Гърмен, област Благоевград, е постъпило предложение за състав на ОИК в община Гърмен.

Представени са всички изискуеми документи по чл. 75, ал. 6 във връзка с ал. 3, 4 и 5, чл. 80 и чл. 81 във връзка с чл. 66 от ИК и Решение № 1524-МИ/НР от 18.08.2015 г. на Централната избирателна комисия, включително протокол за проведени консултации на 24.08.2015 г.

В консултациите са участвали представители на парламентарно представени партии и коалиции. Налице е постигнато съгласие между участниците в консултациите по отношение на състава на ОИК.

Не е постигнато съгласие по отношение на ръководството на Общинската избирателна комисия в община Гърмен. За длъжността секретар са постъпили предложения от партия „Движение за права и свободи" и от коалиция „Реформаторски блок". От коалиция „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" са представени две кандидатури за член на ОИК.

Протоколът е подписан без особени мнения и възражения.

Предвид изложеното и на основание чл. 57, ал. 1, т. 5 и чл. 75, ал. 11 от Изборния кодекс и чл. 7, ал. 1, изр. 3 от ЗПУГДВМС Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

1. Назначава Общинска избирателна комисия в община Гърмен, област Благоевград, в състав от 11 членове, както следва:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: Катя Благоева Кардашева
ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ: Георги Иванов Янов
СЕКРЕТАР: Иво Николов Зойков
ЧЛЕНОВЕ: Неджати Ахмедов Шенков
Ана Иванова Пандева
Янка Любенова Топалова
Ахмед Ахмедов Хаджиев
Георги Тодоров Петралийски
Гюлфе Наджиева Гега
Таня Василева Петканина
Величка Стоянова Топалова

2. Общинската избирателна комисия встъпва в правомощията си на 5 септември 2015 г.

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Ивилина Алексиева

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова

* Публикувано на 05.09.2015 в 05:23 часа

Свързани решения:

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол