Начало » Решения

Решения

Централна избирателна комисия


РЕШЕНИЕ
№ 1873-МИ/НР
София, 04.09.2015

ОТНОСНО: назначаване на Общинска избирателна комисия в община Тополовград, област Хасково, за изборите за общински съветници и за кметове, както и за национален референдум на 25 октомври 2015 г.

В Централната избирателна комисия с вх. № МИ-06-343 от 31.08.2015 г. е постъпило писмо от кмета на община Тополовград, област Хасково, към което са приложени документите от проведените консултации за състава на ОИК в община Тополовград.

Представени са всички изискуеми документи по чл. 75, ал. 7 във връзка с ал. 3, 4 и 5, чл. 80, чл. 81 във връзка с чл. 66 от ИК и Решение № 1524-МИ/НР от 18.08.2015 г. на Централната избирателна комисия, включително протокол за проведени консултации на 26.08.2015 г. Спазени са правилата на чл. 76 от ИК.

В консултациите са участвали представители на парламентарно представени партии и коалиции. Не е постигнато съгласие между участниците в консултациите. Протоколът не е подписан от представителя на коалиция „Реформаторски блок". Представителите на партия „ГЕРБ", коалиция „БСП лява България", коалиция „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО", коалиция „България без цензура" и коалиция „АБВ" са подписали с особено мнение. Към протокола е приложено особено мнение, подписано от представителите на партия „ГЕРБ", коалиция БСП лява България, коалиция АБВ и коалиция „Патриотичен фронт - НФСБ ВМРО". Има особено мнение от представителя на коалиция „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО". Приложено е и особеното мнение на представляващия коалиция „ББЦ" и на представляващия коалиция „Реформаторски блок"

Предвид изложеното и на основание чл. 57, ал. 1, т. 5 и чл. 75, ал. 11 от Изборния кодекс и чл. 7, ал. 1, изр. 3 от ЗПУГДВМС Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

НАЗНАЧАВА Общинска избирателна комисия в община Тополовград, област Хасково, в състав от 11 членове, както следва:

ПРЕДСЕДАТЕЛ: Кремена Мартинова Димитрова
ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ: Анка Христова Димитрова
СЕКРЕТАР: Райна Атанасова Миланова
ЧЛЕНОВЕ: Георги Николов Кьосениколов
Диана Любомирова Кехайова-Иванова
Димитър Стоилов Деков
Адриана Георгиева Башева
Петко Тодоров Гуглев
Георги Гинев Плешков
Албена Миткова Димитрова
Крайо Ангелов Краев

 

2. Общинската избирателна комисия встъпва в правомощията си на 5 септември 2015 г.

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Ивилина Алексиева

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова

* Публикувано на 05.09.2015 в 05:59 часа

Свързани решения:

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол