Начало » Решения

Решения

Централна избирателна комисия


РЕШЕНИЕ
№ 272-ЕП
София, 30.04.2014

ОТНОСНО: определяне на образец на печатите на комисиите по чл. 287, ал. 7 от Изборния кодекс

На основание чл. 287, ал. 8 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

1. Печатът на комисиите по чл. 287, ал. 7 от Изборния кодекс, с който се подпечатват хартиените ленти за запечатване на помещенията за съхранение изборните книжа и материали в изборите за членове на Европейския парламент от Република България, е с квадратен отпечатък с размери 20/20 мм.

2. На отделни редове отгоре надолу се изписват надписите: „Избори 2014"; уникален шестцифрен номер с уникален знак, като този знак е елемент на изработването на печата.

3. Шестцифреният уникален номер се структурира, както следва:

- първите две цифри са номерът на района съгласно Решение № 6-ЕП от 23.03.2014 г. на ЦИК;

- следващите четири цифри започват от 0001 и продължават с последователна номерация за всяка община на територията на района (изборния), включително и за всеки административен район в градовете с районно деление.

Областните управители (администрации) снабдяват всяка община (всеки административен район в градовете с районно деление) с печат за комисиите по чл. 287, ал. 7 от Изборния кодекс. Печатите се предоставят на произволен принцип.

Предаването и приемането се удостоверява с подписване на протокол по образец, съгласно приложението, който съдържа и три отпечатъка на съответния печат.

Протоколът се съставя и подписва в два еднообразни екземпляра - по един за областната и  за общинската/районна администрация.

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Ивилина Алексиева

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова

 

* Публикувано на 01.05.2014 в 02:05 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол