Начало » Решения

Решения

Централна избирателна комисия


РЕШЕНИЕ
№ 2742-НС
София, 08.07.2013

ОТНОСНО: невъзстановяване на изборни безлихвени депозити от изборите за народни представители на 12 май 2013 г.

На основание чл. 80, ал. 1 от Изборния кодекс невъзстановените суми от депозити по чл. 79, ал. 2 от ИК постъпват в Център „Фонд за лечение на деца" към министъра на здравеопазването.

На основание чл. 26, ал. 1, т. 1 и чл. 80, ал. 1 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

1. УКАЗВА на Българска народна банка - Централно управление, София, да преведе по сметката на Център „Фонд за лечение на деца" към министъра на здравеопазването сумите, внесени от партиите за участие в изборите за Четиридесет и второто Народно събрание на 12 май 2013 г., регистрирани за участие, но не представили кандидатски листи за народни представители, както следва:

 

Партия
1 ПП „Български демократичен съюз „Радикали"
2 ПП „Обединена социалдемокрация"
3 ПП „Политически клуб „Екогласност"
4 ПП „Земеделски народен съюз"
5 ПП „Национален идеал за единство"
6 ПП „Никола Петков"
7 ПП „Национално движение за права и свободи"
8 ПП „Синьо единство"
9 ПП „Новото време"

 

2. УКАЗВА на Българска народна банка - Централно управление, София, да преведе по сметката на Център „Фонд за лечение на деца" към министъра на здравеопазването сумите, внесени от регистрираните партии, както и от инициативните комитети за издигане на независими кандидати, за участие в изборите за Четиридесет и второто Народно събрание на 12 май 2013 г., чиято регистрация е заличена по чл. 83, ал. 5, съответно по чл. 29, ал. 1, т. 9 от Изборния кодекс, както следва:

 

Партия, независим кандидат
1 ПП „Зелена партия"
2 ПП „Солидарност"
3 ПП „Партия на българските комунисти"
4 Независим кандидат Октай Хасанов Енимехмедов

 

Препис от решението да се изпрати на Българска народна банка - Централно управление, София, на партиите и на инициативния комитет, чиито депозити подлежат на превеждане по сметката на Център „Фонд за лечение на деца" към министъра на здравеопазването.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Красимира Медарова

 

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова

* Публикувано на 08.07.2013 в 18:04 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол