Начало » Решения

Решения

Централна избирателна комисия


РЕШЕНИЕ
№ 2755
София, 18.07.2013

ОТНОСНО: създаване на комисия от администрацията на ЦИК със задача „Инвентаризиране и прехвърляне на имущество от Министерския съвет към Централната избирателна комисия, както и приемане на договорите, по които Министерският съвет е страна по осигуряване работата на ЦИК“

На основание чл. 26, ал. 1, т. 1 и чл. 26а, ал. 4 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия

Р Е Ш И:

  1. Създава комисия от администрацията на ЦИК със задача „Инвентаризиране и прехвърляне на имущество от Министерския съвет към Централната избирателна комисия, както и приемане на договорите, по които Министерският съвет е страна по осигуряване работата на ЦИК".
  2. Комисията е в състав:
  • Виолета Георгиева - главен счетоводител
  • Ивайло Цонковски - главен експерт
  • Стоян Русинов - главен специалист
  1. За периода от 01.09.2013 г. до 30.09.2013 г. съвместно с комисия, назначена от главния секретар на Министерския съвет да извърши прехвърлянето на имуществото и договорите, по които Министерският съвет е страна и се отнасят до дейността на ЦИК.
  2. Прехвърленото имущество да се заведе в регистри и инвентаризационни картони от главния специалист.
  3. При наличие на несъответствия между предоставеното и наличното имущество да се извърши анализ на всеки един случай конкретно.
  4. Изпълняващият длъжността главен секретар на администрацията на ЦИК да издаде заповед, с която да приведе в изпълнение настоящото решение.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Красимира Медарова

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова

* Публикувано на 19.07.2013 в 07:59 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол