Начало » Решения

Решения

Централна избирателна комисия


РЕШЕНИЕ
№ 2807-МИ
София, 09.09.2013

ОТНОСНО: възнагражденията на членовете на преброителните комисии за произвеждане на частичните избори за кмет на община Белене, област Плевен, община Гърмен, област Благоевград и община Трън, област Перник, насрочени на 29 септември 2013 г.

На основание чл. 26, ал. 1, т. 7 във връзка с чл. 18, ал. 2 и 3, чл. 280, т. 10 и 11 от Изборния кодекс и § 114, ал. 1 и 2 от ПЗР на ЗИД на Изборния кодекс Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

1. ОПРЕДЕЛЯ еднократно възнаграждение на членовете на  преброителната комисия в община Белене, област Плевен; преброителната комисия в община Гърмен, област Благоевград; и преброителната комисия в община Трън, област Перник, за времето за обучение, за работата им в комисията, включително за предаването на изборните книжа, както следва:

Председател                                              - 65 лева

Заместник-председател - 60 лева

Секретар                                                     - 60 лева

Член                                                             - 55 лева

 

2. Възнаграждението, определено в т. 1 от настоящото решение, се заплаща на членовете на преброителните комисии и при произвеждане на втори тур на изборите за кметове на общини Белене, Гърмен и Трън.

3. Възнагражденията на членовете на преброителните комисии са за сметка на общинския бюджет и не се облагат с данъци по ЗДДФЛ. Осигурителните вноски по Кодекса за социално осигуряване и Закона за здравното осигуряване са за сметка на републиканския бюджет.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Красимира Медарова

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова

* Публикувано на 10.09.2013 в 03:08 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол