Начало » Решения

Решения

Централна избирателна комисия


РЕШЕНИЕ
№ 363-ПВР/МИ
София, 16.08.2011

ОТНОСНО: назначаване на Общинска избирателна комисия в община Сливо поле, област Русе, за изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за общински съветници и кметове на 23 октомври 2011 г.

В Централната избирателна комисия с вх. № ОИК-278 от 15.08.2011 г. от кмета на Сливо поле, област Русе, са постъпили писмени предложения от местните ръководства на политическите партии и коалиции за състав на ОИК.

Представени са всички изискуеми документи по чл. 30, ал. 2 и 3 от ИК и Решение № 30 от 18.07.2011 г. на Централната избирателна комисия, включително протоколи за проведени консултации на 01.08.2011 г. и на 09.08.2011 г. Поканите не били адресирани до местните ръководства на парламентарно представените партии и коалиции и партия „НДСВ".

Налице е постигнато съгласие между участниците в консултациите по отношение на броя и поименния състав на Общинската избирателна комисия в община Сливо поле.

В консултациите не е участвал представител на ПП „Атака", който с жалба претендира мястото на секретар на ОИК. Твърди, че не е бил надлежно поканен. Не е налице съгласие за секретар на ОИК в община „Сливо поле".

Предвид изложеното и на основание чл. 26, ал. 1, т. 5 и ал. 7, чл. 30, ал. 1, 2, 4 и 9, чл. 31 във връзка с § 5, т. 3 от ДР на Изборния кодекс Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

1. Назначава Общинска избирателна комисия в община Сливо поле, област Русе, в състав от 17 членове, както следва:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Емил Асенов Моллов

 

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ

Ивелина Йорданова Василева

 

СЕКРЕТАР:

Деница Евгениева Нинова

 

ЧЛЕНОВЕ:

Стоил Маринов Ясенов

 

 

Невяна Стефанова Станчева

 

 

Вероника Йорданова Хаджиева

 

 

Севда Миленова Хаджийска

 

 

Елена Йорданова Божилова

 

 

Татяна Миткова Йорданова

 

 

Миглена Георгиева Енчева

 

 

Ивелина Лазарова Николова

 

 

Петя Веселинова Тодорова

 

 

Виктор Веселинов Василев

 

 

Огнян Симеонов Кръстев

 

 

Нурдан Рамаданова Махмудова

 

 

Корнелия Атанасова Желева

 

 

Митко Любчев Николаев

 

 

2. Общинската избирателна комисия встъпва в правомощията си на 19 август 2011 г.

3. Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в 3-дневен срок от съобщаването му.

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Красимира Медарова

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова

* Публикувано на 17.08.2011 в 22:58 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол