Начало » Решения

Решения

Централна избирателна комисия


РЕШЕНИЕ
№ 981-МИ
София, 29.09.2011

ОТНОСНО: одобряване на два броя аудио-визуални произведения (клипове) за правата и задълженията на гражданите в подготовката и произвеждането на изборите на 23 октомври 2011 г.

 

На основание чл. 26, ал. 1, т. 25 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

ОДОБРЯВА аудио-визуален клип № 1 за сроковете и необходимите документи за вписване, дописване, заличаване, поправка и обявяване на избирателните списъци, за гласуване по настоящ адрес, за гласуване с удостоверение на друго място и за гласуване с удостоверение в определено място в изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за общински съветници и кметове на 23 октомври 2011 г.

ОДОБРЯВА аудио-визуален клип № 2 за гласуване на граждани с увреждане на опорно-двигателния апарат и на зрението в изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за общински съветници и кметове на 23 октомври 2011 г.

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Красимира Медарова

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова

* Публикувано на 29.09.2011 в 13:00 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол